MELEG ÉTELEK:
Különféle rendezvényekre meleg ételek elkészítését is vállaljuk minimum 20 fő/étel esetén. Szükség esetén kiszolgáló személyzetet és eszközöket is tudunk biztosítani.
Minden meleg ételes rendezvényre személyre szabott ajánlatot készítünk. Ha információt szeretne kérni, úgy azt a lenti felületen a pontos adatok elküldésével megteheti.
Ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségeken hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
A következő meleg ételeket készítjük:
- Házi tyúkhúsleves csigatésztával
- Tárkonyos pulykaragu leves
- Babgulyás
- Gulyásleves
- Vargánya krémleves pirított vargányakockákkal
- Zsályás kacsagombóc leves
- Lencse krémleves bacon chipsel
- Tejszínes eperkrémleves
- Zöld spárga krémleves aszalt sonka metélttel
- Paradicsom leves mozzarella golyókkal
- Marhahús leves
- Fejtett bableves
- Erőleves tésztával
- Pikáns korhelyleves füstölt kolbásszal
- Palóc leves
- Frankfurti leves
- Rostonsült provence-i pulyka steak burgonyával
- Narancsos kacsmell aszalt szilvával
- Töltött libanyak zöldséges rizottóval
- Gesztenyével töltött pulykamedalion
- Tejszínes gombás pulykamell ragu jázmin rizzsel
- Pulykamell ragu Stroganoff módra petrezselymes burgonyával
- Roston sült csirkemell csíkok tárkonyos gombás mártással és rizzsel
- Mézes, borsos natúr csirkemell meggyszósszal vajas burgonyával
- Pirított pulykamell csíkok sajtmártással
- Tejszínes pulyka parajos tésztával
- Fokhagymás-sajtos pulykatokány színes tésztával
- Ropogós kacsa almás káposztával
- Milánói pulykamedalion
- Tejfölös paprikás csirkepörkölt galuskával
- Csirkecomb filé parmezános bundában sütve párolt rizzsel
- Chilis mézes csirkecombok tojásos rizzsel
- Sajtos bundában sült csirkemell vegyes körettel
- Mézes borsos csirkemell gyümölcsszósszal és burgonyapürével
- Brassói aprópecsenye (pulykából)
- Csirke gyros steakburgonyával és tzatziki salátával
- Vadas szelet spagettivel (pulykából)
- Rántott csirkemell rizzsel,párolt zöldséggel
- Parajjal és fetával töltött pulykamell rizzsel és párolt zöldséggel
- Zöldséges csirkefalatok olasz tésztával
- Bácskai rizses hús
- Rozmaringos füstölt csülök kapros sztrapacskával
- Baconben sült sertéskaraj díjóni zöldborsmártással
- Rántott karaj+köret
- Sertéspörkölt házi tarhonyával
- Pusztapörkölt
- Budapest ragu +hús zöldséges rizzsel
- Frankfurti tokány rizibizivel
- Hentes szelet petrezselymes burgonyával
- Pincepörkölt
- Sertés szűz baconbe tekerve barna mártással,rakott burgonyával
- Hétvezér tokány
- Kolozsvári töltött káposzta
- Sertésborda Dubarry módra
- Szűzérmék jóasszony módra rizzsel
- Hentes borda párolt rizs
- Csülök Pékné módra hagym. Burg
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Paprikás krumpli
- Sült oldalas pecsenyeszaftos tört burgonyával
- Töltött paprika főtt burgonyával
- Disznótoros tört burgonyával és párolt káposztával
- Mustáros rántott borda steak burgonyával ,amerikai káposztasalátával
- Csülkös sertéspörkölt galuskával
- Vasi pecsenye hagymás tört burgonyával
- Debreceni tokány kagyló tésztával
- Bakonyi sertés borda petrezselymes burgonyával
- Bélszín zöldbors mártással
- Hortobágyi vadas ragu zsemlegombóccal
- Vörösboros marhapörkölt sós burgonyával
- Budapest bélszín
- Vaddisznópörkölt házi tarhonyával
- Kakukkfüves erdei gombás borjú ragu
- Burgundi szarvas szeletek burgonyafánkkal
- Mandulás lazacfilé zöldséges tésztával
- Pontyfilé borsos-tejszínes gombamártással
- Harcsapaprikás túrós csuszával
- Pirított zöldségek és jázminrizs
- Parajjal gyúrt ricottás gnocchi
- Brokkolis sajtos penne
- Spagetti carbonara baconnal és sajttal szórva
- Baconos juhtúrós sztrapacska
- Milánói makaróni
- Paradicsomos lunginivel töltött padlizsán
- Zöldborsó főzelék
- Kapros tökfőzelék
- Paraj főzelék
- Tejfölös burgonyafőzelék
- Tojásos lecsó
- Rántott camembert áfonya mártással és rizzsel
{gformcms:1}