Allergén táblázat

Allergén táblázat

Allergén összetevők:

  1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut- búza vagy ezek hibrid változatai)
  2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)
  3. Tojás és abból készült termékek
  4. Halak és azokból készült termékek
  5. Földimogyoró és abból készült termékek
  6. Szójabab és abból készült termékek
  7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
  8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió
  9. (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
  10. Zeller és abból készült termékek
  11. Mustár és abból készült termékek
  12. Szezámmag és abból készült termékek
  13. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben
  14. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)
  15. Puhatestűek és abból készült

Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint, feltüntetjük az allergén anyag sorszámát.

Termékeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket.

Budapest, 2019.11.22.