Bemutatkozás

Bemutatkozás

Szirt Attila vagyok a Party-co Kft. tulajdonosa.

A céget 1995-ben alapítottam másodmagammal. Ekkor az üzemet a családi házunk pincéjében alakítottuk ki, amely egy 60 nm-es helység volt. Innen szállítottunk a környező kerületek kereskedőinek salátákat és hidegtálakat. Az első időszak nehéz volt, döcögősen indult be a bolt és még az üzlettársam is kilépett néhány hét után. Jó pár hónapnyi kemény munka és éjszakázást követően kezdett egyenesbe jönni a vállalkozás. Kénytelen voltam eladni a családi autónkat, hogy egy teherautót tudjak vásárolni a kiszállításhoz. Feleségem nagyon sokat segített, viszont a kicsi gyerekeink sajátos módon próbáltak támogatni és előfordult, hogy „besegítvén” a szakácsoknak homokkal ízesítették a salátákat, amik az ablakban hűltek. Szerencsére eldicsekedtek hősies cselekedetükkel, így a megrendelőket megkímélhettük a „finom” termékektől! 

Egy év elteltével a konyhát kinőttük és egy időre a gyerekeim „segítségét” mellőzve egy új termelőbe költöztünk, ahol sikerült a forgalmunkat megháromszorozni. A termékkínálat nőtt és a saláták, hidegtálak mellett elkezdtünk szendvicseket is készíteni. A konyhán dolgozók létszáma 3 főről 13 főre emelkedett.

Tovább erősödött a termelői igény, így újabb két év elteltével saját üzemet vásároltunk. Kispesten maradva az Ady Endre út 119. szám alatt folytattuk a munkát egy 400 nm-es üzemben, 28-30 alkalmazottal. Az évek multával a kínálat és a szolgáltatás tovább bővült. Elkezdtünk komplett rendezvények lebonyolításával is foglalkozni, így a rendezvényszervezés fontos részévé vált életünknek. A szolgáltatások bővítése révén már nem csak hideg, hanem meleg ételeket is készítettünk. A növekedés eredménye pedig az lett, hogy a saját üzem is kicsinyek bizonyult. 

Így 2015-ben újra költöztünk és most az Áchim András utca 76. szám alatt a Jézus Szíve Katolikus templom mellett vagyunk, ami egy jóval nagyobb üzem, közel 2000 nm-es. A mai napig is itt készítjük hideg és meleg ételeinket. 

Cégünk a 2020-as évben ünnepelte 25. születésnapját. Habár a 2020-as év a vírus helyzet miatt nem volt egyszerű, mi eltökéltek voltunk, hogy a 25-ös szám tovább növekedjen.

Írhatnánk, hogy több, mint 25 éve garantáljuk ugyanazt a jó minőséget, de ez nem lenne igaz, mivel mindig próbáljuk javítani és tökéletesíteni receptjeinket és bővíteni kínálatunkat. Igyekszünk új termékekkel szolgálni, újragondolni egy-egy régi receptet, hogy a kor ízlésének és elvárásának megfeleljen.
Fontos számunkra a minőség, emiatt igyekszünk olyan ételeket készíteni, amelyek elérik a nagymama vagy édesanya szívvel, lélekkel elkészített ételeinek minőségét, ugyanakkor törekszünk arra, hogy ezt megfizethető áron kínáljuk.

Egyik partnerünket meglátogatva elismerésünket fejeztük ki, hogy milyen szép és jól működő kis üzletet vezetnek. Megkérdeztük mi a titkuk. Azt válaszolták, hogy áldás van rajtuk. Azt gondoljuk, hogy valóban így lehet. Szeretnénk, hogy a mi üzemünkről is ezt lehessen elmondani! Ennek fényében dolgozunk!

Örömünkre szolgálna, ha Önt is ügyfeleink között köszönthetnénk!