a Party-Co Kft. – www.party-co.hu címen működtetett – weboldalon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóanMegrendelők által a www.party-co.hu címen működtetett weboldalon kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Party-Co Kft. közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

I. Webáruház adatai:

A www.party-co.hu weboldal üzemeltetője a Party-Co Kft.

Székhely: 1196 Budapest Báthory u.140.

Telephely: 1196 Budapest Ady Endre 119-121.

Adószám: 11790365-2-43

Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság

Ügyfélszolgálat:

telefonon: 06-1-280-4858

e-mail: megrendeles@party-co.hu

II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

II.1. Regisztráció a www.party-co.hu weboldalon:

első lépésként lehetőség van a regisztrációra (nem kötelező), amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait.

II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

amennyiben már korábban regsztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán a ‘Bejelentkezés’ mezőben megnyíló felületen a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az eligazodásban az itt található ’Rendelési feltételek’ menügombokon keresztül elérhető információ.

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

a weboldalon a ‘Termékek’ menüre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Party-Co Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.

II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

a kosár tartalmának kívánt összeállítása után a ‘Megrendelés’ felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, vagy banki előreutalással. A fizetési mód kiválasztását követően a ‘Készpénzes fizetés…’ mezőre kattintva a ‘Megerősítem a rendelést’ felületen gombra kattintva történik a megrendelés elküldése, vagy módosítási szándék esetén a ‘…vagy rendelés nélkül Vissza a rendeléshez ‘ szövegrészre kattintva módosítható a megrendelés tartalma, mielőtt elküldésre kerül. A kosárra vonatkozóan 10000 Ft a minimális rendelési érték.

Tudomásul veszem, hogy a(z) PARTY-CO Kft. (1196 Budapest, Báthory u. 140/b) adatkezelő által a(z) party-co.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

II.5. Megrendelés visszaigazolása:

Party-Co Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb a tárgynapon nyitva tartási időben visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Party-Co Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésének napján nem érkezik, Megrendelő a megrendeles@party-co.hu email címen, vagy a 06-1- 280-4858 telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

a rendelésben leadott tételek munkatársaink által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás az előre megadott időpontban (legalább 1 órás időintervallum) történik.

II.7. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

kizárólag a rendelésben megadott szállítási időt megelőzően 48 órával (két munkanap) van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit a 06-1-280-4858 telefonszámon vagy írásban a megrendeles@party-co.hu email címen tehet meg.

II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

a “Kosár” tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

II.9. Írásbeliség:

a megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Party-Co Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

e-mail: megrendeles@party-co.hu

telefon: 06-1-280-4858

Kelt: Budapest, 2015. szeptember 22.