“Igyekszünk olyan ételeket készíteni, amelyek elérik a nagymama szívvel, lélekkel elkészített ételeinek minőségét!”

Szirt Attila vagyok a Party-Co Kft. tulajdonosa.
Képzeld el, hogy 1995-ben belépsz egy családi ház pincéjébe és nem 3 zsák krumplit látsz, hanem egy konyhát…valahogy így kezdődött a mi történetünk is.

A mindössze 60nm-es kis helyiségből szállítottuk a salátákat és hidegtálakat a környékre. Döcögősen indultunk, de néhány hónap elteltével elkezdett egyenesbe jönni a vállalkozásunk.

A kiszállítás érdekében, kénytelen voltam eladni a családi autónkat és helyette egy teherautót vásárolni. Mindeközben a családom végig támogatott, a feleségem nagyon sokat segített, míg a kicsi gyerekeink sajátos módon homokkal próbálták ízesíteni a salátákat, amik a csomagolásra vártak. Szerencsére a kis szakácsok mindig lebuktak és ezek a specialitások nem kerültek kiszállításra.

A vállalkozásunk szépen lassan elkezdett növekedni, aminek következtében egy új termelőbe költöztünk immáron háromszoros forgalommal. A termékkínálat bővülése mellett a személyzet is egyre több emberrel gazdagodott.

Az évek múltával folyamatosan erősödött a termelői igény, így saját üzemet vásároltunk. A termékkínálat és a szolgáltatások palettája tovább bővült. Elkezdtünk rendezvények lebonyolításával is foglalkozni és a hidegtálak mellett bevezettük a meleg ételek készítését is.
Annyira nagyra nőttünk, hogy a saját üzemünket is le kellett váltani és így kerültünk a az Áchim András utca 76. szám alá, ahol a mai napig készítjük az ételeinket.

2020-ban lettünk a 25. évesek és habár az az év nekünk sem volt könnyű, megfogadtuk, hogy még sok ilyen szép számot szeretnénk a céggel együtt ünnepelni.

Mondhatnánk, hogy 25 éve garantáljuk ugyanazt a kiváló minőséget, de akkor nem az igazságot írnánk. Próbálunk minden nap javítani a receptjeinken és tökéletesíteni a minőségen. Szerintünk nincs olyan, hogy valami állandóan kifogástalan, ezért a kínálatunkat mindig az aktuális kor ízléséhez és elvárásaihoz igazítjuk.

Fontos tényező a minőség, ezért igyekszünk olyan ételeket készíteni, amelyek elérik a nagymama vagy édesanya szívvel, lélekkel elkészített ételeinek minőségét úgy, hogy az árak megfizethetőek maradjanak.

Egyik partnerünket meglátogatva elismerésünket fejeztük ki, hogy milyen szép és jól működő kis üzletet vezetnek. Megkérdeztük mi a titkuk. Azt válaszolták, hogy áldás van rajtuk. Azt gondoljuk, hogy valóban így lehet. Szeretnénk, hogy a mi üzemünkről is ezt lehessen elmondani! Ennek fényében dolgozunk!

Mit garantálunk, ha tőlünk rendelsz a következő rendezvényedre?

Frissességet

A meleg ételeket minden reggel frissen főzzük, a hidegtálakat és a salátákat előző este készítjük, hogy biztosan összeérjenek az ízek.

Hazai ízeket, a nagymamádat idéző ízvilágot

Miközben az ételeinket készítjük, végig arra törekszünk, hogy egy szívmelengető érzés fogjon el, legyél akárhol is. Nem mellesleg minden egyes falatnál az ujjaidat is lenyalod majd!

Kényelmes fizetést

Nincs nálad a bankkártyád? Nálunk fizethetsz bankkártyán kívül, szép kártyával vagy készpénzzel is ! Cégek esetében az utalás is megoldható!

Gyors, pontos szállítást

A rendelés leadásánál megadhatsz pontos szállítási idősávot, amit mi minden esetben tartani fogunk, így nem kell egész nap ránk várnod.

Örömteli pillanatokat a családi, céges vagy egyéb rendezvényeken

Itt az idő, hogy elengedd azt a stresszt, amit eddig az ételek elkészítése okozott. Te foglalkozz magaddal, a vendégekkel, élvezd a pillanatot, mi pedig garantáljuk a felejthetetlen ízélményeket!